четвртак, 14. мај 2015.

KILAŽA-smej se,diši,veruj




  Sećam se da sam kao baš mala mnooogooo volela da jedem.Bila sam mnogo slatka loptica, al ta loptica kada je porasla nije više volela to što je okrugla, mekana, loptasta.Tada nisam znala druge načine da dodjem do željenog rezultata sem da prestanem da jedem.
  Tinejdžer, a i ja sam to tad bila , znate i sami mnogo brine kako ga drugi vide, ne uživa u svojoj nesavršenosti, već želi da budu vodja, voljen i praćen od velikog broja svojih drugara.Smatrala sam da ako smršam na 45 kilograma da ću biti pravi hit.Hit za doktore, ali i za drugare .Naravno svojim izgladnjivanjem sam uspela da dostignem željenu težinu, bila sam srećna, bar sam mislila da sam srećna, uprkos tome što se telo bunilo.Da ne pominjem nezadovoljstvo u glavi, a da ne znam zbog čega, bolove u stomaku i sveprisutan nedostatak energije.
  Mnogo godina kasnije, i dalje je moja kilaža bila tu oko 50 na visinu 165 cm, i onda je došla Katarina u mom stomaku.Slika o tome da treba da budem savršena, za druge, pretvorila se u sliku mog poimanja zdrave trudnice, opet na pogrešan način. Kažem pogrešan jer sam se ugojila preko 25 kilograma za tih 9 meseci.Jer sam jela sve ono što sam sebi branila prošlih ko zna koliko godina.Al to je bila moja slika na kojoj sam sebe tada videla svaki put kada zatvorim oči.
  Šest meseci nakon porođaja imala sam 15 kilograma više nego kada sam ostala trudna i radila sam sve što sam čula da je dobro i da će da mi pomogne da skinem te kilograme.NISAM IH SKINULA NARAVNO.
  Negde oko Kacinog četvrtog rodjendana kada sam uveliko bila u znanju tehnika postizanja idealnih rezultata za neki cilj kao i energetskih tehnika pomoći, rešila sam da se ozbiljno pozabavim sobom i svojim izgledom.Imala sam jasnu sliku kako želim da izgledam, da neću da gladujem, da hoću da jedem kad god mi se hoće i koliko mi se hoće, da sam srećna zbog toga, da će me i drugi takvu voleti i prihvatiti jer će od mene dobijati samo ljubav,čula sam svoju omiljenu pesmu stalno i stalno čak i kad nije bila puštena na CD-u, meni je melodija bila u glavi i igrala sam i radovala se novoj JA.
  Znate šta se desilo?! Za manje od mesec dana od tada kilogrami su počeli da se tope, moje lice ozareno radošću bilo je zategnutije, telo mi je poprimalo oblik koji sam imala zamišljen na svojoj slici idealne sebe.Krenula sam na sportić jer sam imala višak energije.
  Sada u 40-oj sa isto visinom od 165 cm imam tačno kilograma koliko hoću oko 51 gore-dole kilo, dva već 5 godina unazad.
  Naravno da sam zadovoljna iako sam u jednom momentu mislila da sa mnom nije nešto uredu, da sam bolesna, pa sam proveravala sve živo, čak i sondu pristala da progutam da vidimo šta mi je sa stomakom.
RECEPT
-tačno kako želite da izgledate
-kad, gde, s kim
-šta ćete tačno videti, čuti, osećati tada kada ste takvi kakvi želite
-malo energetskih tretmana, možete me pozvati na 0649222855, za pokretanje svega toga
-ljubav prema sebi


OTPUŠTANJE ŽELJE

  Želja kao želja je samo naše puko maštanje, tek kad je želja postane  naš jasan cilj i napišemo je, možemo krenuti u materijelizaciju. 
  Hajde da uzmemo primer da  želiš nova kola i pa onda kažeš koja tačno, sa svim karakteristikama koje su tebi važne. Tvoja želja ne sme ugrožavati bilo koga mora biti ekološka.
 Otpuštanje znači ne vezivanje za cilj tj. želju. Želiš nova kola ali svejedno srećan si i sada kada fizički još nisu prisutna.Ne kačis se za želju grčevito jer tako sprečavas protok energije. Kada se dogodi da npr. ne dobijes ta kola, onda kada si zacrtao, i dalje si zadovoljan i srećan sa svim sto već imaš u životu jer znaš da je Univerzum, Bog ili nazovi kako hoćeš pripremio za tebe nešto bolje za tvoje najviše dobro.Zato otpuštaš želju. Želiš ali ne trebaš.